Mörkö ei halua matkustaa autolla, onhan sillä sentään 4 tervettä jalkaa... Emäntä vahingosta viisastuneena ei suonut sällille mahdollisuutta tyhjentää mahalaukun sisältöä ympäri autoa kuitenkaan tällä kertaa.
Pikkujouluihin vei tiemme... Mörköhän ei kertaakaan sanonut että "Jee mamma mennään vaan" ja siten poloinen vastoin tahtoaan raahattiin koirien ilmoille.
Isäntä kuunteli emännän ajo-ohjeita ja niin saavuimme paikalle tyylikkäästi tunnin myöhässä. N. 8 kilometrin matkasta tuli hieman pidempi (tässä kohtaa emännän sietäisi hävetä).

Paikan päältä Mörkö löysi suht ikäistään seuraa. Pikku Ässä auttoi kaveria hiukan relaamaan.
Kaverilla ei tuntunut olevan mitään paniikkia ja niin Mörkökin lämpeni, hitaasti, mutta lämpeni.
Emäntä kun ei ollut ansainnut minkään asteista huomiota (syystä että julmasti raahasi toisen kotoa lihapatojen ääreltä kylmään maailmaan), Mörkö lyöttäytyi yhteen isännän kanssa. Emännän huonon suunta vaiston takiahan autossakin istuttiin ikuisuus vartin sijaan joteen hiiteen koko akka!

Reissu oli kuitenkin antoisa vaikkakin stressaava. Tätä stressiä sitten kotona purettiin pureskeltavien kanssa joita löytyi pikkujoulu paketista. Kiitokset vaan sille joka niitä pakettiin kääri ja pukinkonttiin sujautti :).

KUVIA tapahtumasta

Pikkujoulujen järjestämisestä oli vastuussa:

Varsinais-Suomen laumanvartijat ry

Kiitos järjestäjille!